Detské drevené puzzle s úchytmi Montessori Viga Žirafa

Kolekcia:
Značka:
ID tovaru:
52038
EAN:
6971608446054
Váha:
0,4 kg
Farba:
Multicolor
Skladová dostupnosť:
Skladom (3 ks)
Tovar bude u vás 02.04.2024
Veľkosť:

Od najútlejšieho veku dieťaťa je dôležité podporovať jeho vývoj utváraním základných myslenkových procesov. Ich správny vývoj v tomto období je zárukou neskoršieho úspechu v dospelosti. Jeden zo spôsobov, ako spojiť hru a učenie, je skladačka. Vedecké štúdie potvrdzujú, že deti, ktoré si hrajú so skladačkami, majú neskôr lepšie priestorové schopnosti.

Táto krásna skladačka vo forme slona je jednoduchá plochá skladačka, ktorá u malých detí od najútlejšieho veku stimuluje logické myslenie.

Diely skladačky sú opatrené drevenými kolíčkami, vďaka ktorým batoľa ľahko uchopí skladačku do ruky a umiestni ju na správne miesto na drevenom podklade. Ide o jeden z najlepších spôsobov, ako precvičovať sústredenie a koordináciu ruky a oka. Táto hra pomáha rozvíjať motorické schopnosti a logické myslenie dieťaťa tým, že kombinuje hru s učením. Spoločná hra najlepšie rozvíja predstavivosť, ktorá je v tomto veku tak dôležitá, a zároveň dieťa dokonale pripravuje na budúce predškolské vzdelávanie.

Celá sada je vyrobená z bukového dreva a natretá netoxickými farbami v tlmených farbách, ktoré uspokoja každého používateľa a poskytnú veľa zábavy.

Spoločnosť Viga má viac ako 20 rokov skúseností a vie, ako vyrábať hračky najvyššej kvality. Našou prioritou je bezpečnosť detí, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na natieranie našich hračiek, boli netoxické a splňovali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM). Táto hračka je vhodná pre deti vo veku od 18 mesiacov.

TECHNICKÉ ÚDAJE: Rozmery balenia: dĺžka 300 mm x výška 225 mm x šírka 24 mm. Hrubá hmotnosť: 0,4 kg

Parametre

Názov parametru Hodnota Názov parametru Hodnota
Značka Viga Farba Multicolor
Drevené hračky Puzzle pre najmenších Vhodné pre Pre všetkých
Doporučený vek od 18 mesiacov Materiál Drevo