Drevené puzzle pre najmenších Viga Tvary a auta

Kolekcia:
Značka:
ID tovaru:
51602
EAN:
6934510595869
Váha:
0,8 kg
Farba:
Multicolor
Skladová dostupnosť:
K dodaniu do 5 dní
Veľkosť:

Puzzle majú pozitívny vplyv na vývoj dieťaťa a čo je dôležitejšie, nie sú vekovo obmedzené. Stačí zvoliť úroveň náročnosti a počet dielikov podľa veku a schopností dieťaťa.

Drevené puzzle budú preto na začiatok ideálne. Dieťa sa pri ich skladaní nenechá odradiť. Sada puzzle obsahuje 9 súprav, z každej súpravy možno postaviť iné vozidlo (vrátane vlaku, lietadla, policajného auta, školského autobusu, hasičského auta, sanitky, remorkéra, lode a taxíka). Každá súprava sa skladá z 2 dielikov. Dodatočné puzzle pomôžu pri učení tvarov, farieb a názvov vozidiel.
Celá súprava pozostáva z 19 dielikov.
Skladanie puzzle dokonale precvičuje pamäť, rozvíja manuálne zručnosti, posilňuje sebadôveru a podnecuje dieťa k poznávaniu sveta.

Celá hračka je vyrobená z bukového dreva a natretá nezávadnými farbami , ktoré upútajú pozornosť a povzbudia k hre a zároveň poskytnú veľa zábavy.

Našou prioritou je bezpečnosť detí a najvyššia kvalita hračiek, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM).

Táto hračka je vhodná pre batoľatá staršie ako 18 mesiacov.

ŠPECIFIKÁCIE:

Rozmery výrobku: 1,5 x 2,5 cm:
Dĺžka 200 mm x výška 28 mm x šírka 200 mm

Parametre

Názov parametru Hodnota Názov parametru Hodnota
Značka Viga Farba Multicolor
Drevené hračky Drevené hračky pre najmenšie Vhodné pre Pre všetkých
Doporučený vek od 18 mesiacov Materiál Drevo